Den jydske Hedeslettes physiske og geognostiske Forhold. Foredrag, den 27de Februar 1861. - Forchhammer, Professor (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Den jydske Hedeslettes physiske og geognostiske Forhold. Foredrag, den 27de Februar 1861.