Iagttagelser over Vejrforholdene paa Veterinair- og Landbohøiskolen samt Landhuusholdningsselskabets stationer i Maanederne November, December (1860) og Januar, Februar (1861). - Jørgensen, B. S. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Iagttagelser over Vejrforholdene paa Veterinair- og Landbohøiskolen samt Landhuusholdningsselskabets stationer i Maanederne November, December (1860) og Januar, Februar (1861).