Kunne vore nuværende Forpagtningsforhold tilfredsstille de Fordringer, som et fremadskridende Agerbrug maa gjøre? Foredrag, den 16de Januar 1861. - Valentiner, A. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Kunne vore nuværende Forpagtningsforhold tilfredsstille de Fordringer, som et fremadskridende Agerbrug maa gjøre? Foredrag, den 16de Januar 1861.