Iagttagelser over Vejrforholdene paa Landbohøiskolen og Landhuusholdningsselskabets stationer i Maanederne August, September og Oktober 1860. - Hald, J. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Iagttagelser over Vejrforholdene paa Landbohøiskolen og Landhuusholdningsselskabets stationer i Maanederne August, September og Oktober 1860.