Om Oldenborrelarvernes Angreb paa Rugen. 2. Hvoraf lever Oldenborrelarven? - Schiødte, Professor (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Om Oldenborrelarvernes Angreb paa Rugen. 2. Hvoraf lever Oldenborrelarven?