Om Oldenborrelarvernes Angreb paa Rugen. 1. Oldenborrelarven contra den nøgne graa Snegl. - David, Proprietair (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Om Oldenborrelarvernes Angreb paa Rugen. 1. Oldenborrelarven contra den nøgne graa Snegl.