Beretning om nogle Forsøg paa den Kongelige Veterinair- og Landbohøiskole. - Jørgensen, B. S. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Beretning om nogle Forsøg paa den Kongelige Veterinair- og Landbohøiskole.