Beskrivelse af de afbildede, ved Landmandsforsamlingen i Haderslevd. 2den Juli d. A . præmiebelønnede, Heste og Hornqvæg. - Jørgensen, B. S. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Beskrivelse af de afbildede, ved Landmandsforsamlingen i Haderslevd. 2den Juli d. A . præmiebelønnede, Heste og Hornqvæg.