Forholdet mellem jydske Studes levende Vægt og kjødvægt. Et Foredrag, 30te Marts 1858. - Jørgensen, B. S. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Forholdet mellem jydske Studes levende Vægt og kjødvægt. Et Foredrag, 30te Marts 1858.