Iagttagelser over Landbrugsbygningers Construction i Holsteen, Holland og England, samt nogle Bemærkninger om Bygherrens og Bygmesterens gjensidige Forhold ved Byggeforetagender her i Landet. Foredrag, 16de Marts 1859. - Meldahl, F. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Iagttagelser over Landbrugsbygningers Construction i Holsteen, Holland og England, samt nogle Bemærkninger om Bygherrens og Bygmesterens gjensidige Forhold ved Byggeforetagender her i Landet. Foredrag, 16de Marts 1859.