De almindeligste Betingelser for Plantelivet og Agerjordens Forhold til Næringsstoffet for vore Culturplanter. - Liebig, Justus (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
De almindeligste Betingelser for Plantelivet og Agerjordens Forhold til Næringsstoffet for vore Culturplanter.