Hudens Bygning og Virksomhed, betragtet fortrinsviis med Hensyn til Huusdyrenes Røgt og Pleie. Foredrag, den 2den Marts 1859. - Bendz, H. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Hudens Bygning og Virksomhed, betragtet fortrinsviis med Hensyn til Huusdyrenes Røgt og Pleie. Foredrag, den 2den Marts 1859.