Bemærkninger ved hr. Jægermester Sehesteds afhandlinger om Meieriregnskab. - Valentiner, Godseier (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Bemærkninger ved hr. Jægermester Sehesteds afhandlinger om Meieriregnskab.