Underviisningen for Landmænd ved Veterinair og Landbo-Høiskolen. Foredrag holdt i det kgl. Landhuusholdningsselskabs Møde den 31te Marts 1858. - Jørgensen, B. S. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Underviisningen for Landmænd ved Veterinair og Landbo-Høiskolen. Foredrag holdt i det kgl. Landhuusholdningsselskabs Møde den 31te Marts 1858.