Hvorvidt ere Betingelserne for Avlen af ædle Heste tilstede her i Landet. Foredrag, holdt i det kgl. Landhuusholdningsselskab den 17de Marts 1858. - Prosch, B. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Hvorvidt ere Betingelserne for Avlen af ædle Heste tilstede her i Landet. Foredrag, holdt i det kgl. Landhuusholdningsselskab den 17de Marts 1858.