Beretning om den 7de Forsamling af tydske Bieavlere, afholdt i Dresden den 9de og 10de Septbr. 1857. Tildeels i Uddrag af „Bienenzeitung." - Brun, A. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Beretning om den 7de Forsamling af tydske Bieavlere, afholdt i Dresden den 9de og 10de Septbr. 1857. Tildeels i Uddrag af „Bienenzeitung."