Dyrskuerne i Frankrig. (Efter de officielle, til det franske Indenrigsministerium indsendte, og af dette offentliggjorte Rapporter.) - Prosch, B. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Dyrskuerne i Frankrig. (Efter de officielle, til det franske Indenrigsministerium indsendte, og af dette offentliggjorte Rapporter.)