Om Oprindelsen af Dreiesygen has faaret og de Forholdsregler, som bør iagttages for at forebygge denne Sygdom. (Foredrag, holdt den 1ste April 1857 i det Kongl. Landhuusholdningsselskab). - Bendz, H. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Om Oprindelsen af Dreiesygen has faaret og de Forholdsregler, som bør iagttages for at forebygge denne Sygdom. (Foredrag, holdt den 1ste April 1857 i det Kongl. Landhuusholdningsselskab).