Om Uddelingen af Hingste-Kongepræmien ved den Aalborgske Landmandsforsamlings Dyrskue 1856. - Jørgensen, B. S. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Om Uddelingen af Hingste-Kongepræmien ved den Aalborgske Landmandsforsamlings Dyrskue 1856.