Nogle Bemærkninger om et tidligere interessant Agerbrug i Danmark. (Af et Brev fra en ældre Landmand.) - Hald, J. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Nogle Bemærkninger om et tidligere interessant Agerbrug i Danmark. (Af et Brev fra en ældre Landmand.)