Lov angaaende Oprettelsen af en Veterinair- og Landbohøiskole. (Dateret den 8de Marts 1856.) - Hald, J. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Lov angaaende Oprettelsen af en Veterinair- og Landbohøiskole. (Dateret den 8de Marts 1856.)