Love for Foreningen i Landet Sogn paa Taasinge til indbyrdes Understøttelse ved Tabet af Heste. - Jørgensen, B. S. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Love for Foreningen i Landet Sogn paa Taasinge til indbyrdes Understøttelse ved Tabet af Heste.