Lovgivningen om Vands Afledning og Afbenyttelse, med Forslag til Forandringer i og Tillæg til Samme. - Wichfeld, Kammerherre (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Lovgivningen om Vands Afledning og Afbenyttelse, med Forslag til Forandringer i og Tillæg til Samme.