Om en høiere landoekonomisk Læreanstalts Oprettelse i Meklenborg, navnlig i Rostock. - Krarup, Helmuth (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Om en høiere landoekonomisk Læreanstalts Oprettelse i Meklenborg, navnlig i Rostock.