Forellers Formering ved kunstig Befrugtning. (Af Skriftet: Fécondation artificielle et éclosion des oeufs de poissons, par le Doct. Haxo; Epinal 1852.) - Jørgensen, B. S. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Forellers Formering ved kunstig Befrugtning. (Af Skriftet: Fécondation artificielle et éclosion des oeufs de poissons, par le Doct. Haxo; Epinal 1852.)