Hvilket Forhold bør Eier og Forpagter deeltage i Omkostningerne ved Underdrainingen? - Lund, E. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Hvilket Forhold bør Eier og Forpagter deeltage i Omkostningerne ved Underdrainingen?