Kunstig Gjødning. Sur phsophorsur Kalk. Been opløste i Svovlsyre, med tilsætning af peruviansk Guano. - Rammel, G. W. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Kunstig Gjødning. Sur phsophorsur Kalk. Been opløste i Svovlsyre, med tilsætning af peruviansk Guano.