Noget om Tilstanden i Sødring Sogn, Randers Amt, i landoekonomisk Henseende. - Frederiksen, Hr. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Noget om Tilstanden i Sødring Sogn, Randers Amt, i landoekonomisk Henseende.