Foreløbig Bekjendtgjørelse fra Landhuusholdnings-Selskabet om en Landmandsforsamling i Kjøbenhavn i tilstundende Sommer. - Hald, J. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Foreløbig Bekjendtgjørelse fra Landhuusholdnings-Selskabet om en Landmandsforsamling i Kjøbenhavn i tilstundende Sommer.