Beretning om den Vejledning, som ved Qvæghandler Bruhn i Aaret1851 for offentlig Regning er meddeelt Landmænd i Anvendelsen af Guénons Kjendemærker ved Malkekøers Bedømmelse. - Andersen, J. B. S. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Beretning om den Vejledning, som ved Qvæghandler Bruhn i Aaret1851 for offentlig Regning er meddeelt Landmænd i Anvendelsen af Guénons Kjendemærker ved Malkekøers Bedømmelse.