Nogle Erfaringer angaaende Jordskokker, Spergel, guul Rundbælle, mørkeblaa Grønkaal, og en ved Tromlen anbragt Forandring. - Krarup, J. B. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Nogle Erfaringer angaaende Jordskokker, Spergel, guul Rundbælle, mørkeblaa Grønkaal, og en ved Tromlen anbragt Forandring.