Planters Evne til direkte at binde Luftens Kvælstof i Følge de af Th. Jamieson i 1905 udførte Undersøgelser med nogle supplerende Bemærkninger. - Rørdam, K. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Planters Evne til direkte at binde Luftens Kvælstof i Følge de af Th. Jamieson i 1905 udførte Undersøgelser med nogle supplerende Bemærkninger.