At forhindre Kartoflerne fra at spire. (Oversat efter "Jahrbuch für oekonomische Chemie und verwandte Fächer). - Artus, Dr. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
At forhindre Kartoflerne fra at spire. (Oversat efter "Jahrbuch für oekonomische Chemie und verwandte Fächer).