Landbrugets Indflydelse paa Nationernes merkantile, sociale og intellektuelle Liv. - Hald, J. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Landbrugets Indflydelse paa Nationernes merkantile, sociale og intellektuelle Liv.