Høstens Udfald i 1849, (meddeelt fra det statistiske Bureau, efter Amternes Indberetninger til Indenrigsministeriet). - Hald, J. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Høstens Udfald i 1849, (meddeelt fra det statistiske Bureau, efter Amternes Indberetninger til Indenrigsministeriet).