Om flydende Gjødning. En kort Fremstilling af Fordelene ved at benytte som Gjødning de flydende Ureenligheder fra beboede Steder, samt en Anviisning til disses Fordeling paa Marker og i Haver. - Lindberg, P. M. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Om flydende Gjødning. En kort Fremstilling af Fordelene ved at benytte som Gjødning de flydende Ureenligheder fra beboede Steder, samt en Anviisning til disses Fordeling paa Marker og i Haver.