Nogle Ord om det skotske Vandaflednings-(Drain-) Systems Anvendelse i Danmark. - Valentiner, A. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Nogle Ord om det skotske Vandaflednings-(Drain-) Systems Anvendelse i Danmark.