Reglement for en Agerdyrknings - Skole for Bøndersønner, der aabnedes paa Nessgaard paa Falster den 1 ste Juni 1849. - Hald, J. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Reglement for en Agerdyrknings - Skole for Bøndersønner, der aabnedes paa Nessgaard paa Falster den 1 ste Juni 1849.