Meddelelser om de tyske Handelstraktater og deres Betydning for Landbrugsomsætningen. - Arup, Johannes (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Meddelelser om de tyske Handelstraktater og deres Betydning for Landbrugsomsætningen.