Danmarks Omsætning med Udlandet af Landbrugets Produkter og Hjælpestoffer i Aaret 1901. - Reck, Frederik (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Danmarks Omsætning med Udlandet af Landbrugets Produkter og Hjælpestoffer i Aaret 1901.