Det kgl. danske Landhusholdningsselskabs Kontrol med Korn- og Foderstoffer i Kjøbenhavns Frihavn. - Høyer, James (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Det kgl. danske Landhusholdningsselskabs Kontrolm med Korn- og Foderstoffer i Kjøbenhavns Frihavn.