Foreløbig Meddelelse angaaende Statens ambulante Rodfrugtforsøg i Vestjylland. - Helweg, L. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Foreløbig Meddelelse angaaende Statens ambulante Rodfrugtforsøg i Vestjylland.