Danmarks Omsætning med Udlandetaf Landbrugets Produkter og Hjælpestofferi Aaret 1899,sammenlignet med Omsætningen heraf i tidligere Aar. - Reck, Frederik; Christensen, N. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Danmarks Omsætning med Udlandetaf Landbrugets Produkter og Hjælpestofferi Aaret 1899, sammenlignet med Omsætningen heraf i tidligere Aar.