Om den eventuelle Ordning af Kjødkontrollen her i Landet. Foredrag ved det kgl. danske Landhusholdningsselskabs Modeden 17de Januar 1900. - Jensen, C. O. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Om den eventuelle Ordning af Kjødkontrollen her i Landet. Foredrag ved det kgl. danske Landhusholdningsselskabs Modeden 17de Januar 1900.