Til Træplantningens Fremme i Almindelighed, — dog fornemmelig paa Hede- og andre slette Jorder, der kun egne sig til Skovcultur. - Riegels, Kammerherre (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Til Træplantningens Fremme i Almindelighed, — dog fornemmelig paa Hede- og andre slette Jorder, der kun egne sig til Skovcultur.