Experimentale Undersøgelser over Ovægfoderets Næringsevne i grøn Tilstand eller i Skikkelse af Hø. - Boussinggault, Hr. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Experimentale Undersøgelser over Ovægfoderets Næringsevne i grøn Tilstand eller i Skikkelse af Hø.