Noticer vedkommende Agerdyrkningsvæsenet og Landboforholdene i Territoriet Wiscounsin i Nord-Amerika. - Lütken, P. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Noticer vedkommende Agerdyrkningsvæsenet og Landboforholdene i Territoriet Wiscounsin i Nord-Amerika.