Om Agerbruget paa Hedemoserne. (Et Udtog af A. Grisebachs Afhandling »om Opdyrkningen af Bourtanger Hedemose i Ostfriesland.) - Vaupell, Chr. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Om Agerbruget paa Hedemoserne. (Et Udtog af A. Grisebachs Afhandling »om Opdyrkningen af Bourtanger Hedemose i Ostfriesland.)