Erfaringer over Afbenyttelsen af Guano som Gjødningsmiddel. (Foredrag, holdt i den baltiske Forening). - Schultze, Professor (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Erfaringer over Afbenyttelsen af Guano som Gjødningsmiddel. (Foredrag, holdt i den baltiske Forening).