Forstcultur. l. Virkeligt Udbytte af et med Naaletræ tilcultiveret, og nu afdrevet Areal paa Falster. - Sievers, Forstraad (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Forstcultur. l. Virkeligt Udbytte af et med Naaletræ tilcultiveret, og nu afdrevet Areal paa Falster.